COMPACT HABIT en el Màster: DIRECCIÓ D’EMPRESES IMMOBILIÀRIES INNOVADORES (MDEI+I) – 5a EDICIÓ

14 Març, 2023
modular
El dia 8 de març, els participants en el màster, van visitar les nostres instal·lacions a Cardona, organitzant una primera visita al prototip d’habitatge de 45 m², premiada en Construmat 2007, que va donar origen a l’emprenedoria de l’empresa i construcció de la fàbrica actual amb 7500 m², situada en un recinte de 45.000 m².
Després es va procedir a realitzar una ponència explicativa per part de Miguel Morte, director d’Innovació, en la qual es van exposar les metodologies de treball durant el projecte, contractació, avantatges i criteris per a l’elecció de sistemes. També es van donar a conèixer les característiques dels 3 sistemes constructius eMii que ha desenvolupat COMPACT HABIT, mostrant exemples d’edificis construïts i la seva evolució.
A continuació, es va fer una visita a fàbrica i campa exterior descrivint els processos constructius i destacant l’agilitat dels sistemes 3D. Es va presentar l’última novetat en el nostre desenvolupament, que és el sistema eMii amb pilars de formigó, amb el qual s’està construint actualment un edifici d’habitatges de PB + 8PP.