La planta de CompactHabit a Cardona va acollir la festa anual del Col•legi d’Aparelladors i Arquitectes Tècnics

15 Juliol, 2014
CompactHabit Cardona festa anual Col•legi Aparelladors Arquitectes Tecnics

Aquest passat mes de juny, una part de les instal•lacions de CompactHabit a Cardona, on es porta a terme la producció de mòduls industrialitzats d’edificació, es van convertir en el distingit escenari de celebració de la festa anual de la Delegació del Bages, Berguedà i Anoia del Col•legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació. Més de 80 professionals, entre els quals la presidenta de la província de Barcelona, Maria Rosa Remolà, i el president territorial, Joan Carles Batanés no van faltar a la cita anual.

És la primera vegada que CompactHabit acull un esdeveniment d’aquestes característiques. Els professionals van tenir l’oportunitat de conèixer el procés de producció en cadena d’una residència per a estudiants universitaris a la ciutat francesa de Pau. La planta de CompactHabit està ubicada al polígon industrial La Cort, a Cardona i la seva activitat consisteix en la producció de mòduls industrialitzats i volumètrics de formigó armat que són col•locats sobre una línea de muntatge i, com si del sector de l’automoció es tractés, aquests són equipats i acabats a fàbrica.