Una editorial de Xina publica un reportatge sobre la Residència d’estudiants de CompactHabit a Girona

20 Febrer, 2014
CompactHabit student dorm unihabit residencia estudiantes residence universitaire girona modular concrete beton formigo hormigon

Hi-Desing International Publishing publica el llibre Sustainable & Green Building on mostra els projectes sostenibles de caràcter cultural, metge i residencial més rellevants a nivell mundial.

La Publicació Xina HI-DESIGN, especialitzada en la publicació i la promoció de llibres sobre arquitectura i disseny d’interiors i paisatge, que a més compta amb edició bilingüe en anglès i xinès, ha publicat un ampli reportatge sobre la Residència d’estudiants del campus Montilivi, de la Universitat de Girona i les seves característiques constructives.

En el reportatge s’aprofundeix en els aspectes tècnics de la construcció aportant, durant més d’una desena de pàgines, nombroses fotografies i plànols, tant dels exteriors com dels interiors dels habitatges, així com, vistes generals de l’edifici.

La residència, que apareix al costat d’altres projectes sostenibles de tot el món, consta d’un total de 70 habitatges per a universitaris i està avalada per la màxima certificació energètica A.

Aquest projecte té elements de singularitat internacional associats al sistema d’edificació modular integral industrialitzada (eMii) que té patentat l’empresa CompactHabit. Entre alguns dels seus molts avantatges, el sistema eMii de CompactHabit ofereix una reducció del 70% del procés de construcció enfront de la construcció tradicional.

Després d’un 2013 marcat per l’inici del procés d’internacionalització de l’empresa es preveu, per aquest any 2014, incrementar les oportunitats de negoci fora de l’Estat. Això és possible mitjançant l’exportació directe de mòduls industrialitzats des del centre de producció de Cardona fins al país de destí.