El sistema de construcció modular de CompactHabit obté el marcatge CE

19 Setembre, 2013

Amb aquest reconeixement l’empresa compleix el nou Reglament Europeu de Productes de la Construcció

El sistema de construcció modular de CompactHabit ha obtingut el marcatge CE que reconeix que un producte compleix amb totes les disposicions i requisits del nou Reglament Europeu de Productes de la Construcció. Amb aquest marcatge d’àmbit europeu, el sistema eMii (edificació Modular integral industrialitzada) garanteix que els mòduls industrialitzats s’han avaluat, compleixen les prestacions declarades i han passat un exhaustiu control de producció que assegura la seva qualitat i, en conseqüència, poden circular lliurement pel mercat de la Unió Europea.

Reconeixements

CompactHabit ha rebut nombrosos reconeixements pel seu sistema innovador de construcció modular. El darrer va ser el passat juliol a través del qual la residència d’estudiants del campus de l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura (ETSAV) va obtenir una menció a la innovació en el marc dels Premis d’Habitatge Social de Catalunya 2012.

El darrer encàrrec de CompactHabit ha estat el d’una residència d’estudiants a Pau, al sud de França. L’empresa bagenca ja ha construït habitatges per a universitaris a Girona, Sant Cugat del Vallès i Manresa.