CompactHabit rep una menció al premi d’edificació dins el marc de la fira Construmat 2013

5 Juny, 2013
  • L’obra premiada ha estat la residència d’estudiants de l’ETSAV a Sant Cugat del Vallès
  • L’empresa ha participat a la fira, a més, en qualitat d’expositor i ponent

El sistema de edificació Modular integral industrialitzada (eMii) de CompactHabit, premiat fa sis anys a Construmat per la seva proposta innovadora, ha rebut enguany una de les mencions al premi d’edificació dels premis Construmat 2013 amb la residència d’estudiants de l’ETSAV. L’edifici ha rebut nombrosos reconeixements nacionals i internacionals, com el premi Greenbuilding que concedeix la Comissió Europea als promotors d’edificis de nova construcció que destaquin pel seu baix impacte mediambiental, eficiència energètica i innovació tecnològica.

L’empresa, que ha obtingut una meritòria Menció en l’àmbit d’edificació, ha tingut l’oportunitat de donar a conèixer els edificis i equipaments que ha construït CompactHabit els darrers anys a Catalunya, entre els quals hi les residències d’estudiants de Girona, Sant Cugat i Manresa. En total, optaven al Premi i a la cinc Mencions un total de 84 projectes importants que s’han executat arreu de l’estat.

Ara fa sis anys que CompactHabit, que té la seva seu a Cardona (Bages), va aconseguir el premi a la innovació de Construmat, en una edició que servia de presentació oficial de la firma que naixia per iniciativa de Constructora d’Aro. Aquest període ha servit per validar el projecte empresarial i també per certificar les virtuts del sistema eMiiI, molt ben valorat per la seva alta eficiència energètica i per l’escurçament dels terminis d’execució de les obres, entre d’altres. El sistema constructiu es va presentar dimecres passat a l’Innovation Center de Construmat, conjuntament amb altres propostes tècnicament molt avançades.