CompactHabit participa a la primera setmana de la Construcció a Madrid

20 Juny, 2012
CompactHabit modular salon semana construccion madrid ifema

CompactHabit ha participat, en qualitat d’expositor, a la fira Construtec en el marc de la primera edició de la Setmana de la Construcció celebrada del 8 a l’11 de Maig al recinte IFEMA de Madrid.

Amb més de 400 expositors i prop de 35.000 visitants de països com Alemanya, Xina, França, Mèxic o Iran, la Fira Construtec està consolidada com un punt de trobada important entre professionals del sector.

Amb una valoració molt positiva, l’assistència de CompactHabit a la fira ha estat amb l’objectiu de realitzar nous contactes, buscar noves oportunitats de negoci i la voluntat de donar a conèixer el sistema eMii i els múltiples avantatges que aquest aporta a la construcció d’edificis de diferents usos.

A banda de la construcció, també han estat protagonistes de la fira aspectes com la sostenibilitat o l’eficiència energètica.