El President de la Generalitat, Artur mas, ha inaugurat la planta de producció de CompactHabit, l’empresa que ha apostat per innovar en la construcció

21 Març, 2011
Inauguracion CompactHabit President Generalitat Artur Mas

Inauguracion CompactHabit President Generalitat Artur Mas

La Generalitat, a través d’Avançsa, forma part del accionariat d’aquesta empresa que ens els últims mesos ha construït quatre edificis importants.

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha inaugurat aquest dilluns a última hora de la tarda, al polígon industrial de Cardona, la planta de producció d’una de les empreses més innovadores en el sector de la construcció de tot estat Espanyol: CompactHabit.

CompactHabit centra la seva activitat en la construcció de mòduls industrialitzats totalment equipats i acabats per a la construcció d’edificis a partir de processos totalment industrialitzats.

L’empresa que va idear Josep Tragant, màxim accionista de Constructora d’Aro, ha construït quatre complexes residencials y de serveis en els últims mesos y es troba, també, amb encàrrecs importants sobre la taula.
El president Mas, que va elogiar el caràcter innovador de l’empresa i la versatilitat dels edificis, va remarcar el valor ambiental, ja que, garantitzen “un estalvi mínim d’un 25% en relació a qualsevol altra construcció que també compleixi la legislació actual.”