L’escola-residència “Els Companys” d’Ampans ja està en funcionament

13 Octubre, 2021
Els Companys, Ampans

Els Companys, Ampans

L’escola-residència “Els Companys” d’Ampans, ubicada a Sant Fruitós de Bages i construïda per Constructora d’Aro mitjançant la utilització de mòduls industrialitzats Compact Habit, ja està ha entrat en funcionament. L’edifici s’ha inaugurat amb 23 usuaris, 17 dels quals resideixen al mateix centre amb Trastorn d’Aspecte Autista (TEA), i està enfocada a infants i joves de 12 a 18 anys.
El centre dóna solució a les necessitats que no estaven cobertes en les propostes d’habitatge actual i permet augmentar la qualitat de vida dels usuaris i els treballadora d’Ampans.
El projecte ha estat dissenyat pels arquitectes Jaume Espinal, Alícia Vila i Laura Martínez, consta d’un total de 2.335 m2 construïts i s’han utilitzat 36 mòduls industrialitzats fabricats al centre de producció de Cardona.