CompactHabit, convidada a participar en la Conferència sobre Tecnologia de la Construcció d’Aràbia Saudí

27 Maig, 2017
Saudi Building Technology Conference compacthabit invited

El Ministre d’habitatge, Majid bin Abdullah Al-Haqail, patrocinava el 24 de maig a Riyadh la conferència sobre tecnologia de la construcció  amb un gran número de participants, a més de diverses companyies internacionals que hi van presentar novedoses tècniques de construcció.

El repte proposat pel Ministeri de Vivenda als participants era la construcció de 100.000 vivendes en un any.

S’hi van presentar nous models de tècniques de construcció, posant de relleu com la tecnologia avançada i la innovació en els mètodes constructius estan adquirint cada vegada una major importància per al Regne d’Aràbia Saudí.

Les noves tecnologies, com ara els mòduls de formigó monolítics en 3D, les estructures d’acer també en 3D i la construcció robotitzada, no només poden ampliar i accelerar la construcció de vivendes, sinó que també poden crear ocupació amb valor afegit per al ciutadans saudís.