CompactHabit participa a París al saló referent a França en el camp de la contractació pública

17 Desembre, 2014
CompactHabit participe Paris salon commande publique France modulaire
  • La firma cardonina exposa al Salon des Maires, a Versailles, i dóna a conèixer el seu sistema de construcció modular

CompactHabit ha participat a París al saló referent en el camp de la contractació pública a França amb 800 expositors i un important pes del sector de la construcció. El Salon des Maires, a Versailles, ha estat un bon aparador per donar a conèixer el sistema de construcció modular que aplica la firma cardonina. La presència a París ha permès ensenyar la residència per a estudiants que CompactHabit està fent realitat a la ciutat francesa de Pau. CompactHabit també ha participat en una jornada tècnica de l’Escola Superior de Comerç Internacional de Barcelona i ha format part del professorat del Postgrau en Direcció Immobiliària que imparteix l’Escola Sert del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya.