CompactHabit participarà al Salon des Maires et des Collectivité Locales a París

19 Octubre, 2014

CompactHabit serà expositor al Salon des Maires 2014 que tindrà lloc del 25 al 27 de novembre al recinte Porta de Versailles de París.

L’esdeveniment, servirà com a punt de trobada entre entitats de l’àmbit de la contractació pública a França en més de 126 sectors d’activitat econòmica, entre ells, la construcció.

Amb l’objectiu de donar a conèixer tots els avantatges de l’innovador sistema constructiu de CompactHabit, el sistema eMii, el saló donarà la oportunitat de presentar els detalls de la primera obra de l’empresa a França: la construcció, en tan sols 9 mesos, de la Residència Universitària Gaston Phoebus a Pau. L’obra, promoguda per CROUS-Bordeaux, consta de 214 habitacions i 2 apartaments i, actualment, es troba ja en la seva fase d’acabats finals. Està previst que estigui finalitzada el proper 31 de desembre.

Per tots aquells interessats en assistir a la fira i obtenir així més informació de l’empresa i del sistema constructiu, es pot contactar directament amb l’empresa per concertar entrevistes. La ubicació dins del saló es trobarà a l’estand C-06 del pavelló 2.2.