CompactHabit amplia el seu radi de comercialització en l’àmbit europeu

30 Juny, 2014
CompactHabit emii modular offsite special transport modulo concrete

Després de l’èxit en la comercialització dels mòduls industrialitzats CompactHabit al mercat francès i en plena producció d’una residència d’estudiants de 220 llits a la ciutat francesa de Pau, l’empresa amplia el seu àmbit de comercialització dins el territori europeu.

Els nous horitzons de CompactHabit passen per països com Alemanya, Suïssa, Bèlgica o Luxemburg on el seu sistema constructiu pot esdevenir una gran oportunitat en termes de qualitat, rapidesa i preu.

Per dur a terme aquesta exportació, CompactHabit compta amb el marcatge CE que garanteix que els mòduls industrialitzats s’han avaluat, que compleixen les prestacions declarades i que han passat un exhaustiu control de producció que assegura la seva qualitat. Gràcies a això, els mòduls poden circular lliurement pel mercat de la Unió Europea. A més, l’empresa disposa del European Technical Approval (ETA) que certifica la qualitat i les prestacions tècniques del producte a nivell europeu.

D’aquesta manera, l’empresa es consolida i avança en el seu procés d’internacionalització després de la bona acollida que els mòduls CompactHabit han tingut a França.