El Col·legi d’Aparelladors i Arquitectes Tècnics celebrarà la seva festa anual a les instal·lacions de CompactHabit

5 Juny, 2014

Uns 80 professionals tindran l’oportunitat de conèixer de primer mà, l’innovador sistema d’edificació modular eMii de CompactHabit.

Les instal·lacions de CompactHabit a Cardona, on es porta a terme la fabricació de tot tipus d’edificis modulars, acolliran el proper divendres, 6 de juny, el tradicional Sopar del Col·legiat de la Delegació del Bages, Berguedà i Anoia del Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació.És la primera vegada que aquest col·lectiu celebrarà la festa patronímica anual en un entorn directament relacionat amb la professió. El perfil innovador de CompactHabit ha estat determinant a l’hora d’escollir el nou format per a aquesta trobada que preveu aplegar uns 80 professionals.En primer lloc, abans de sopar, els participants a la festa tindran l’oportunitat de visitar, entre 2/4 de 9 i 2/4 de 10 del vespre, les instal•lacions de l’empresa bagenca que, actualment, es troba immers en el procés de producció d’una residència per estudiants universitaris per a la ciutat francesa de Pau. En el decurs de la 26ena edició d’aquest sopar hi haurà reconeixements per als companys que fa 25 anys que són col·legiats i també per als que fa 50 que es van incorporar a la professió. També tindrà lloc una benvinguda als nous col·legiats i, en un to simpàtic, s’atorgaran els premis Llimona i Taronja.