Les centrals nuclears de Tarragona confien amb el sistema constructiu de CompactHabit

25 Abril, 2014
CompactHabit modular High-security warehouse concrete nuclear

A finals d’aquest mes CompactHabit, amb seu a Cardona, lliurarà tres mòduls a l’Associació Nuclear d’Ascó i Vandellós

Les singulars característiques d’alta seguretat i aïllament del sistema eMii de CompactHabit han estat validats per l’Associació Nuclear d’Ascó i Vandellós (ANAV) per a la construcció de tres mòduls que s’ubicaran a les centrals nuclears que hi ha localitzades a aquests dos municipis de la província de Tarragona.

Els mòduls de seguretat es troben en fase de construcció a la planta que té CompactHabit al terme municipal de Cardona i, una vegada acabats es traslladaran a les instal·lacions nuclears per ser muntats i posats en funcionament a finals d’aquest mes d’abril.

CompactHabit ha desenvolupat en els darrers anys el sistema eMii, un innovador sistema constructiu basat en la producció industrialitzada de mòduls monolítics tridimensionals de formigó armat de grans dimensions que, un cop acabats i equipats, es transporten al solar de destí.

La tardor passada, el sistema eMii va obtenir el marcatge CE que reconeix el compliment d’un producte amb totes les disposicions i requisits del nou Reglament Europeu de Productes de la Construcció. Amb aquest marcatge es garanteix que els mòduls industrialitzats s’han avaluat i que, a més, compleixen les prestacions declarades i han passat un exhaustiu control de producció que assegura la seva qualitat i, en conseqüència, poden circular lliurement pel mercat de la Unió Europea.