El món universitari i professional s’obre a l’innovador sistema constructiu modular de CompactHabit

17 Març, 2014

En pocs dies CompactHabit ha participat en cinc fòrums diferents.

El paper referent de CompactHabit en la construcció modular industrialitzada s’ha tornat a posar de manifest aquests darrers dies amb la participació de l’empresa en fòrums d’alt nivell, quatre dels quals en l’àmbit del coneixement com són l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona (ETSAB); Escola Politècnica Superior de Girona (UdG); Escola Tècnica Superior d’Enginyeries Industrial i Aeronàutica de Terrassa (UPC) i la Universitat de Vic a través de l’Institut Català de l’Economia Verda. El sistema eMii, patentat per CompactHabit, és un sistema constructiu basat en la producció de mòduls industrialitzats a fàbrica, el qual presenta grans avantatges mediambientals, oferint una alternativa de construcció més sostenible.

A l’escola d’arquitectura de Barcelona, CompactHabit va oferir als alumnes una nova visió de construcció industrialitzada, constatant la rapidesa, qualitat i seguretat de tot el procés constructiu.

A la Universitat de Girona, amb un públic divers, format per professionals i estudiants de la demarcació, CompactHabit va prendre part en una jornada tècnica sobre sostenibilitat que va impulsar la prestigiosa plataforma europea Construcción21. En aquest territori, CompactHabit hi ha construït la residència universitària de Montilivi, les noves consultes externes de l’Hospital Josep Trueta i els pisos de promoció pública de Banyoles.

En el cas de Terrassa, l’empresa amb seu a Cardona, va pronunciar una ponència en el marc del VIII Fòrum d’Empreses del sector industrial i aeronàutic, una iniciativa amb molt d’èxit on conflueixen destacades firmes i estudiants d’enginyeria. També a la Universitat de Vic es va demanar la participació de CompactHabit en una jornada amb el nom de “Construcció sostenible: reduir costos i diferenciar el producte”, promogut per l’Institut Català de l’Economia Verda.

De cara a aquest mateix mes de març, CompactHabit també ha estat convidada a València a prendre part del Máster en Arquitectura Sostenible, un dels màsters referents de l’estat i que lidera el prestigiós arquitecte Luis de Garrido.

Més enllà del perfil universitari, CompactHabit va pronunciar aquest febrer passat una conferència sobre innovació a la patronal Pimec dins el programa “Accelera el creixement”.