CompactHabit amplia el Document d’Idoneïtat Tècnic Europeu per al seu sistema de construcció modular

22 Juliol, 2013
  • Els mòduls poden resistir al foc fins a 120 minuts
  • La constant evolució del sistema permet simplificar l’execució de l’obra

El sistema constructiu d’ edificació Modular integral industrialitzada (eMii), patentat per CompactHabit, ha incrementat la seva resistència al foc. Les darreres proves, avalades per organismes oficials, demostren que les seves parets i sostres poden aguantar fins a 120 minuts en cas d’incendi. Això fa que les edificacions de CompactHabit siguin especialment segures per aquelles empreses o particulars, ubicades en zones de risc.

La resistència al foc és una de les millores introduïdes al sistema eMii que els tècnics de CompactHabit aconsegueixen perfeccionar. D’altra banda, l’empresa ha definit una nova fórmula d’unió dels mòduls que simplifica l’execució en obra.

L’evolució del sistema constructiu ha permès obtenir una ampliació de l’acreditació del Document d’Idoneïtat Tècnic Europeu (DITE), un important aval de qualitat per a la innovadora empresa constructora catalana que en els darrers anys ha rebut molts reconeixements. El DITE l’elabora l’Institut de Tecnologia de la Construcció de Catalunya (ITeC), organisme autoritzat a nivell europeu i membre de l’EOTA (European Organization for Technical Approval).