CompactHabit participarà al saló Batimed de Marsella i a la fira MIPIM de Cannes

28 Febrer, 2013
Batimed france frança francia salon btp construction construccio compacthabit

CompactHabit serà present del 20 al 22 de març a la fira Batimed, que se celebrarà a Marsella, i que és el saló de referència en l’àmbit de la construcció, l’obra pública i les energies renovables a França. Amb 10.000 metres quadrats d’exposició i 11.000 visitants professionals, Batimed és l’aparador ideal perquè l’estand de CompactHabit pugui mostrar el sistema eMii (edificació Modular integral industrialitzada), creat i patentat per l’empresa i que permet la construcció de qualsevol edifici que pugui ser projectat a partir d’una unitat repetible. Els mòduls surten totalment acabats i equipats de fàbrica i s’apilen directament al solar de destí. La participació al Saló Batimed té un significat especial en un moment en què CompactHabit està obrint mercat a França i ja té encarregat un primer projecte a Pau.

D’altra banda, CompactHabit serà una de les firmes que representarà Catalunya a la fira MIPIM (Mercat Internacional de Professionals Immobiliaris) de Cannes, del 12 al 15 de març. En aquest cas, compartirà amb altres empreses l’espai Barcelona-Catalonia, una iniciativa de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona que pretén posicionar Catalunya com a hub de la innovació per promoure el desenvolupament de nous projectes estratègics en el sector immobiliari.