CompactHabit participa en una taula rodona sobre innovació constructiva i habitatge social al sud-oest d’Europa

19 Octubre, 2012

CompactHabit participa en una taula rodona del programa Ecohabitat, un projecte de cooperació transnacional per a la innovació tecnològica i les pràctiques socials en matèria d’habitatge sostenible en el medi urbà del sud-oest d’Europa. Ecohabitat el presideix la Comunitat Urbana de Grand Tolouse i en són membres associats diferents institucions i entitats, tant de l’estat francès com espanyol.

La taula rodona «Innovació constructiva i habitatge social al sud-oest europeu » se celebrarà el dijous, 25 d’octubre, a les 7 de la tarda a l’Institut Francès de Barcelona. La moderarà l’arquitecte i catedràtic de construcció Fernando Ramos i hi intervindran Josep Armengol, director general de CompactHabit; Montse Pujol, gerent de Sistema SOM/Prefabricats Pujol; Rosa Vilarasau, sòcia fundadora de Sistema Noem i Luis Buznego, conseller delegat de Modultec.

També hi participaran els arquitectes Claudi Aguiló, de DataAE ; Sander Laudy, B01 arquitectes ; Josep Bunyesc i Antoni Montes, d’estudi F451.