CompactHabit ha estat convidada a presentar el sistema eMii dins el marc de la 19th International IFF Conference a Alemanya

28 Setembre, 2012

CompactHabit participarà a la 19th International IFF(Institut für Fertigteiltechnik und Fertigbau) Conference que tindrà lloc els propers 13 i 14 de novembre a la ciutat alemana de Weimar.

L’acte, organitzat pel IAB (Institute of Applied Building Research) de Weimar, tindrà com a temàtica principal “La construcció del futur amb formigó sostenible”. Basats en l’augment de l’eficiència amb la producció industrialitzada, els temes principals de la conferència internacional pivotaran sobre les innovacions en el desenvolupament de materials i productes de construcció, tecnologia i l’enginyeria de processos.

Amb la seva participació, CompactHabit tindrà la possibilitat de presentar el seu sistema eMii (edificació Modular integral industrialitzada) en un escenari internacional, i així donar a conèixer els múltiples avantatges que pot aportar vers la construcció tradicional.